Official announcement by Vodafone Albania

Official announcement by Vodafone Albania

July 16, 2020
/ /
in News
/
Comments Closed

Official announcement by Vodafone Albania

Vodafone notes the press speculations that are circulating in the Albanian market regarding a potential exit of the company from the market.

Vodafone strongly denies these speculations.

Vodafone is the largest and most consistent foreign investor in the country. Vodafone recently acquired the largest Albanian Broadband company ABCOM, and is currently underway in executing a very significant 500 million Euro infrastructure investment plan which will materially change the quality of fixed and TV services to the benefit of all Albanians.

Vodafone emphasizes the commitment to the Albanian market as part of its core European Operations.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

Njoftim zyrtar nga Vodafone Albania

Vodafone u njoftua sot mbi disa spekulime që po qarkullojnë në tregun Shqiptar, mbi mundësinë e tërheqjes së kompanisë Vodafone nga Shqipëria.

Vodafone mohon kategorikisht këtë lajm.

Vodafone është një prej Investitorëve të huaj më të mëdhenj dhe të qëndrueshëm në vend. Se fundmi, kompania ka zgjeruar aktivitietin e saj me blerjen e operatorit fiks Abcom, dhe aktualisht po nis një plan Investimi në infrastrukturën e rrjetit me vlerë 500 milion Euro, investim ky që do ndryshojë rrënjësisht cilësinë e shërbimeve fikse dhe TV për klientët Shqiptar.

Vodafone konfirmon angazhimin e saj në tregun shqiptar si një prej tregjeve kyçe të Vodafone në Europë.